yazarların kedisi çeşme suyu mu damacana suyu mu içiyor

kendim neyden mutlu oluyorsam neyden keyif alıyorsam ve neyi sağlıklı buluyorsam evlatlarıma da onu veriyorum. o yüzden çeşmeden su içmiyorlar. biri siyam cinsi kedilerimin. ve siyamlar zaten böbrek rahatsızlıklarına genetik olarak müsaitler. böbreklerin sağlığı için damacana su için mantığıyla ilerliyoruz jfdsd
özellikle geceleri 2.30 ve sabah namazı vakti duş başlığından içmeyi tercih eder kendileri.uykusuz geceler.
ıçme suyu yani damacana veriyorum ama kendisi ısrarla musluktan içiyor:s
ankara'nin suyuna ben guvenemiyorum ki çocuklarıma vereyim. tabiki damacana.
kaynamış ve çaydan arta kalmışsa musluk suyu veririm, yoksa bizim gibi damacanadan içer.
şelale akvaryum motorlarından alıp tupper marka derin bir saklama kabına yerleştirip içme suyu ile fulleyip hem arıtım,hem lezzet ve motor filtresine koyduğum ekstra aktif karbon ile ekstra temizlik ve lezzet ile içilebilir bol oksijenli temiz tatlı serin ve partikülsüz basit bir drinkwell yaptım onu kullanıyorum içindeki mangrov kökü ile suyu daha da berraklaştıran bir özellik ekledim tavsiye ederim size de .. aynısından uygulamak isteyenlere ekstra yardımcı olurum
çeşme suyunu çeşmeden içmeyi tercih ediyor. ilk zamanlar damacana suyu koyduk fakat tercih etmedi. şimdi çeşmenin başına gidip miyavlıyor hatta uykudan bile uyandırabiliyor. buda böyle bi çeşit.
her ikisi de ama çeşme suyunu tercih ettiği kesin umarım sağlıklıdır
her şeyi yiyip içen bir kedim var. damacana suyu vermeye çalışıyorum çok uykum varsa üşenip çeşme suyu veriyorum
böbrek probleminden korkuyorum ben. o sebeple damacana su veriyorum. fakat benim kız pas pas kovasından bile içebiliyor suyu sağolsun.
bir süre kendi içtiğim suyla beslensin o yüzden damacana suyu içsin dedim ancak baktım çeşmeye kafasını koyup iştahla içiyor, ben de çeşme suyu vereyim bari diyip çeşme suyu verdim. nihayetinde benden daha çok özeniyor yediğine içtiğine sıkıntılı bir şey olsa içmez herhalde dedim.
bizimkine ne versen içiyor ki
tabiiki damacana suyu. aksini denemeyi dusunmedim bile
biz çeşmeden içiyoruz.. hele bardakta elimden içerse bayılıyor.
biz nasıl iciyorsak öyle, yani damacanadan içer tesla çocuğumuz.
günde dört defa su kaplarının yenilendiğini ve tazelendiğini hesaplarsam damacana falan yetmez bizimkilere, çeşme suyu içiyoruz.
doğduğundan beri damacana suyu içiyor kendisi evin prensesi olduğu için. ama geçen gün bebeğim için hazırladığım banyo suyunu da lıkır lıkır içti. ne versek içecek demek ki.
eve gelince gözleri ile beni musluğa götüren kedim tabikide çesmeden akan taze suyu seviyor, malesef damacana suyunu içmiyor.
damacana suyu sevmedi, sabah akşam tazelediğimiz iki ayrı su kabından çeşme suyu içiyor. kaynatılmış soğumuş suyla da arası yok. yaşadığımız yerin su kalitesi iyi o sebeple çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  • /
  • 4