ücretsiz sahiplendirme ilanları

evdeki evcil hayvanlarınızın bebekleri oldu ve ücretsiz sahiplendireceksiniz. öyleyse kullanmanız gereken başlık tam burası.

kimsesiz yavrucuklar için aşağıdaki başlık kullanılabilir.
(bkz:yuva aranıyor duyuruları)

ücretli sahiplendirme yasal mevzuata uymadığı için aşağıdaki başlıktan yetiştirici tanıtımları yapılabilir.
(bkz:kedi yetiştiricileri veritabanı)

eş aranıyor ilanları da şurada;
(bkz:eş aranıyor ilanları)
sahiplendirme başlığı çok güzel ama maalesef kedi sözlükte bile “ücretsiz”i vurgulamamız gerekiyor.
3 aylık, dişi, iç dış parazit tedavisi yapılmış.
iletişim tuğba hanım +905380782570
oğuzkent beylikdüzü / istanbul

şantiyemizde doğan beş bebeğimiz dana oldu artık. dört erkek. bir kız. instagramda #kedisözlük olarak resimleri var. bizim gibi sevenler alabilir mi. şantiye bitince mahvolacaklar. tabii ki ücretsiz, tek ücret çok sevmek.
https://www.instagram.com/haysev/p/BuYfD...

engelli bir bebek alamadigim için cok üzgünüm oyuzden benim gibi bakabilecek birine ihriyacim var arka ayagi tutmuyor tuvaletini yapamiyor diye birakmis sahiplenenler suan antalya da masmavi gozleri olan sari bir yavru kedi
kedimi sahiplenmeden evvel başka bi ilan için tam 2 saatlik yola araçla gittim. yaşlı bi teyze bütün akrabalarıyla küsmüş sırf bu evdeki kedilere bakabilmek için bu soğuk evde yaşıyorum dedi sokağa çıktık dışarda beslediği kedileri de gösterdi. ilandakini sorunca, ha o mu o geçici yuvasında falan diye geveledi. apartmandakilerle ettiği kavgayı anlattı... kıyamadım yine de bir kahvesini içtim kedi maması almıştım bagajdan çkardım ona verdim.. en son bana, acun u ara benim evim ısınmıyo kaloriferlerimi yaptırsın, sen ara bana randevu al teyzemi tanır, dedi. yorumlamam bu kadar.