kediyi özlemek

bu aslında karşılıklı. benim onları özlediğim kadar onlar da beni özlüyorlar.
bütün gün işyerindeyken aklımdan çıkmıyor oğluşum. gün içi evi arayıp mutlaka miyavlamasını duyuyorum. onu bırakıp bir yere gittiğimde sürekli aklım onda kalıyor. çok ama çok özlüyorum.
sabah evden çıkarken koklayarak üçünü de öpmek, akşam kavuşma olacağı halde yine de özlemek, arkandan bakan gözlere dönüp bir kez daha bakmak.. en zoru ise artık göremeyecek olduğun evladı özlemektir..
işe giderken bile gözlerimin ıslanmasını engelleyemiyorum. tatile giderken valizimi göstermeden kaçırmaz isem miyavlıyor ve ben bırakıp gidemiyorum. her an özlüyorum ve sürekli ondan bahsetmek, sürekli onu anlatmak istiyorum.
şu an aşırı özledim seni çakıl'ım.. geç saate kadar çalışıcam bugün ama gelir gelmez öp öp öp öp do ya ma dım olacağım.. aşkım depreşti resmen!
evimle işim çok yakın birbirine. her öğlen eve gidiyorum onları görmeye ve kontrol etmeye.
hele küçük sabahları bir tatlı oluyor bir tatlı oluyor, mırıl mırıl sürünmeler, tırlamalar. sabah zaten özlemiş olarak uyanıyorum, hiçbir şey yapmadan önce hemen ikisini sevmeye gidiyorum. gün boyu da telefondaki ekran resmimden hasret gideriyorum.
özlemeyen var mı ki. evin içinde bile bir süre gözden kaybolunca bulup getiriyor, gözünün önünde olsun istiyor insan. gece yatağa gelmediğinde kalkıp onu aramaya başlıyor. * aşk böyle bişey.
okuldayken veya bir yere davetliyken sıkça karşılaştığım durum. telefonumdan resimlerine bakıp videolarını seyrederek hasret gideriyorum.
nöbete gittiğimde,2.saatinde özlerim daha oğlumu ama aynı şehirde olduğumuzdan mı bilmem içim daha rahattır.şimdi onu en güvendiğime anneme emanet ettim.ama aklım onda.çok özledim oğlumu.fotoğraflarına baktım.ne yalan söyliyim gözümden de aktı birşeyler.anne olmak böyle birşey mi acaba?onun sevgisi bambaşka.
yalnız kedici olmayan biri okusa vallahi delirmiş kaç kaç derler
soğuk havada battaniye altında ısınmayan ayaklarımı ısıtmanı,tüylerinden yayılan bana gri rengini anımsatan biraz toz biraz salya karışık kokunu,göbeğini okşamayı,patilerine masaj yapmayı,yüzünü öpmeyi,maoww diyişini,sabahın 5'inde kapıyı aç diye miyavlamanı,kuru mama yeme sesinle uyanmayı,yakaladığın kuş-fare-yarasa-böcek ile fotoğraf çekmeyi,kızgınlık döneminde sabah 5'te uyandırıp kendini soldan sağa savurup tatlı tatlı miyavlamanı herbişeyini özledim yeaa!
bu aralar yeni fark ettim bir ortamda otururken birden off ben kedimi ozledim ya diyip kalkıyorum gecen gun amcamlarda da yapmisim aynisini farkinda degilim. sanirim bana küstüler..