kedilerin en sevdiği yiyecekler

bizim yediğimiz her şey.
parktan aldığımız ilk zamanlarda hala sokak kedisi psikolojisini atamadığı için masadan ekmek çaldığı olmuştu. halbuki en iyi mamalarla besliyorduk. sonra da brokoli çalmıştı. büyük kedimiz gençliğinde bizim dondurma kaselerimize kafasını gömüp çok yedi. kısacası bizim yediğimiz her lokmada gözleri var cadıların. canları sağolsun.
benim tosunum yoğurt ve zeytin delisi. ama ama ama bir dilim salam için değil ruhunu, sülalesini satmayacak kedi tanımadım henüz.
benim kedim için patates cipsi. utanmasa yanında bira da açacak.
salamla başlamak istiyorum,hadi bakalım kediciler,bu başlık hepimizin en çok kedilerinin hoşuna gidecek eminim :) miyawwww
şüphesiz ki balık ilk sırayı kapar. ayran ve kefiri de severek içiyor benimkiler. peynire de hayır diyen görmedim. şarap peynir yaptığımız zaman bitmesin diye az az yediğim parmesanları onlar lop lop götürüyor valla.
kedidir ciğer sever balık sever ona bir şey demiyoruz. ama şapşik kavun da yiyor. karpuz keserken aklını yitiriyor ve o karpuzdan yiyene kadar her numarayı yapıyor. kereviz ve mercimek de yiyor.
biri dondurmaya dayanamıyor, gördüğünde zor tutuyoruz. diğerleri de kaşar seviyor.
bizdeki menüde, kefir, ayran, yaprak sarma (içinde soğan olmasına rağmen patisine takıp kaçırıyor sağa sola), siyah zeytin, dana ciğer, çiğ alabalık, çiğ hamsi, çubuk kraker.
sanırım bizimki normal değil, şöyle bir okuyunca herkesin kedisi ne güzel normal normal besleniyor, bizimki de yaprak sarma.
te allaam tipe bak
merhaba, benim kızım sadece royal canın kuru mama yiyor.veteriner tavsiyesiyle.ama bir sıkıntımız var.kabından yemiyor, tek tek elden yiyor.evde kimse yoksada, aç kalıyor.
3 kedim var, biri siyah zeytine bayılır diğeri siyah zeytini sever, biri yoğurttan nefret eder diğeri yoğurdu sadece avucuma dökersem yer. ikisi de light ton balığına deli olur ve yine ikisi yere bir parça patates cipsi düşer mi acaba diye nöbet tutar. ikisi benim pişirdiğim hiç bir şeye ağzını sürmez ama kız kardeşimin yaptığı yemeklerin tadına mutlaka bakarlar. 3. kedi mi? üstüne 2 damla ketçap döksem kendi patisini bile yer. korkarım kimsenin evime uğramadığı bir zamanda ölürsem " evden gelen kötü kokular üzerine " polis kapıyı kırıp içeri girdiğinde dumanı kaval kemiğimde kalan son kırıntıları sıyırırken bulurlar.
bi gün yemekhaneden elimde ekmekle çıktım, arkadaşlarıma da kediler ekmek yiyo ya-bayılıyolar filan diyorum. sokaktakine gittim verdim, koklayıp gitti. bizimkilere dönüp “e bizimki mutfaktan çalıyo” dedim. sağolsun rezil etti, çünkü en çok ekmek seviyo.
bu aralar cicegime sarmış durumda onun yemek olmadigini anlatamıyorum.. kendisinin otuda var hemde taze taze ama yok o illa çiçek yiyecek hanimefendi mahvetti ciceklerimi