kedilerin en sevdiği yiyecekler

salamla başlamak istiyorum,hadi bakalım kediciler,bu başlık hepimizin en çok kedilerinin hoşuna gidecek eminim :) miyawwww
merhaba, benim kızım sadece royal canın kuru mama yiyor.veteriner tavsiyesiyle.ama bir sıkıntımız var.kabından yemiyor, tek tek elden yiyor.evde kimse yoksada, aç kalıyor.
balik delisi benim kiz bazen tereyagi yiyor
kavun hastası ve balık.
benim tosunum yoğurt ve zeytin delisi. ama ama ama bir dilim salam için değil ruhunu, sülalesini satmayacak kedi tanımadım henüz.
bizim yediğimiz her şey.
parktan aldığımız ilk zamanlarda hala sokak kedisi psikolojisini atamadığı için masadan ekmek çaldığı olmuştu. halbuki en iyi mamalarla besliyorduk. sonra da brokoli çalmıştı. büyük kedimiz gençliğinde bizim dondurma kaselerimize kafasını gömüp çok yedi. kısacası bizim yediğimiz her lokmada gözleri var cadıların. canları sağolsun.
şüphesiz ki balık ilk sırayı kapar. ayran ve kefiri de severek içiyor benimkiler. peynire de hayır diyen görmedim. şarap peynir yaptığımız zaman bitmesin diye az az yediğim parmesanları onlar lop lop götürüyor valla.
tabi ki her türlü insan yemeği :) ama en çok özel hazırlanmış haşlanmış kabak ve laktozsuz yoğurt karışımı ;)
ezine peynir, zeytin ezmesi, nohut, eğer baklagiller ıslatılmış ve üstü açık kalmışsa suyu... seçimi ve rafinedir damağı, barbun, levrek yemez, hamsi yer mesela.
haşlanmış tavuk o sıcacık tencereden patisiyle çalmaya çalışır halbuki ona haşlıyorum sabırsız kuzum beyaz peynire de deli oluyorlar
kuru et, füme et, füme peynir... sık olmamak şartıyla ve az bir parça.. ağzının da tadını biliyor..
patates cipsine delirir ve fekat yiyemez :) yassak
kedidir ciğer sever balık sever ona bir şey demiyoruz. ama şapşik kavun da yiyor. karpuz keserken aklını yitiriyor ve o karpuzdan yiyene kadar her numarayı yapıyor. kereviz ve mercimek de yiyor.
biri dondurmaya dayanamıyor, gördüğünde zor tutuyoruz. diğerleri de kaşar seviyor.
  • /
  • 2