kedi yetiştiricileri veritabanı

sözlük içerisinde ücretli ilan vermek yasal mevzuat sebebiyle mümkün değil. bu sebeple bu başlıkta dünya kedi federasyonları ve türkiye'deki kedi dernekleri'nden cattery belgesine sahip yetiştiriciler kedievlerinin bilgilerini paylaşabilecekler. cattery olmayanlar da iletişim bilgisi paylaşabilir. iletişim telefonu, internet sitesi, sosyal medya sayfaları ve hesaplarının linklerini, hangi ırk kediler yetiştirdiklerini, hangi şehirde bulunduklarını paylaşabilecekler. ayrıca kendi catteryleri için başlık da açabilirler.
(bkz:wimpy cat house)

tica cattery, felinoloji derneği ve safkan kedi ırkları derneği üyesi, istanbul / beylikdüzü.
scottish fold, scottish straight kediler yetiştiriyor. blue, blue point, golden, black golden, red, silver kürklere sahip yavrular bulunabilir.

web: https://wimpycathouse.com/
facebook: https://www.facebook.com/wimpycathouse/
twitter: https://twitter.com/WimpyCatHouse
instagram: https://www.instagram.com/wimpycathouse/
wacc (world association of cat clubs) üyesi bir derneğiz. üyelerimizi burada paylaşım yapması için teşvik edeceğiz.
kesinlikle saygı duydugum ve olmasi gereken veritabanidir. 'ayrica kurallar da cok guzel olmus. tebrikler
şecere belgesi olmayan bir kediye şecere alınabilir mi? yolu nedir, nasıl yapılır bilgilendirecek bir yetiştirici varsa müthiş olur. internette bilgi kirliliği çok feci çünkü. bu işlerin içinde olan birinden öğrenmek istiyorum.
şecere belgesi olmayan kediye şecere belgesi almak için öncelikle kedi ırklarının korunması üzerine çalışmalar yapan bir derneğe üye oluyorsunuz. her dernek farkı federasyonlarla çalışıyor. hangi federasyon ile yolunuza devam etmek istiyorsanız buna göre dernek seçimi yapmalısınız. örneğin felinoloji derneği tica ile çalışıyor, safkan kedi ırkları derneği wacc ile çalışıyor. diğer dernekler wcf ile çalışıyor. sonrasında ilgili federasyondan dernek vasıtasıyla cattery belgesi alıyorsunuz. sonrasında bir kedi güzellik yarışmasına katılım için müracaat ediyorsunuz. yarışmaya juri olarak katılan kedi hakemlerinin en az 3 tanesi allbreed hakem olması gerekiyor. çünkü 3 allbreed hakemi onayı sonrası ırk tescilleniyor ve şecere veriliyor. yarışmada 3 hakem tarafından da ırk doğrulanırsa şecere belgesi federasyondan derneğinize geliyor, dernek sizin adınıza kedinizi şecere belgesini çıkarıp adresinize gönderiyor.

(bkz:#5062)
calymath's cattery ünvanıyla faaliyet veriyorum. yerel ırklar üzerine çalışıyorum.
bunlar van anadolu ve ankara kedileri. benim hali hazırda saf kan van kedilerim var. ancak sadece kedi yetiştirip sahiplendirmiyorum.
patisaray istanbul kedi severler derneği'ne üye olup bir cattery olmaya 2016 yılında karar verdim. şimdi;
- yerli kedilerin saf ırk standardını koruyup, onları geliştirmeyi
- bu kedilerin yaşam standardını iyileştirmeyi, yaşam standardını yükseltmeyi,
- yerli kedi ırklarının sağlıklı nesiller vermesini,
- en önemlisi van, anadolu ve ankara kedilerinin marka değerinin bilinirliğini sağlamayı,
- marka değerini oluştururken farkındalık yaratmayı hedef belirledim.
- ayrıca amacıma ulaşmak için yerli kedi sahiplerine danışmanlık veriyorum.
saf kan kedi ırklarını korumak ve ırk standardını en iyi hale getirip iyileştirmek adına deneysel bir strateji uyguluyorum.

bir biyolog olarak canlılar bizim için değerlidir. bu yüzden kedilerin biyotik cevher olduğunu düşünüp 'neden sadece bir kedi olsun ki' sloganıyla kayseri'de farkındalık oluşturuyorum.

sizce de öyle değil mi; 'neden sadece kedi olsunlar ki'?

whatsapp grubu:
https://chat.whatsapp.com/HmXPL5NWQIFCPK...

web adresi:
www.KayseriKediEvi.tk

twitter adresi:
https://www.twitter.com/KayseriKediEvi

facebook adresi:
https://www.facebook.com/groups/46427938...

calymath's cattery.