yazarların kedilerinin isimleri
tekila ilk gözağrım kendisi izmir’de annemle kalıyor iki yaşını geçti evimde cevat cevizim var benim minik ergenim kapımın önünde beslediğim alacalı ve huysuz tabi mama ve sudan faydalanan bir sürü isimsiz pati
kedilerinizin isimlerini paylaşabileceğiniz başlık. benim 4 kedim var. isimleri greg, rowley, holly ve baylee.
benim de 4 minnakim var çakıl, gölge efe, çapkın ve rıfkı. ellerinizden yalarlar.
zarife (bildiğin kara kedi ), canican (daha küçücükken balkonda kuş yakaladı ve yedi),yaşar (ağır bir hastalık sirasinda koyduk ismini yaşasın diye) oğlum mistik efe (evin tek erkek kedisi ama bütün dişilerden dayak yer )
büyüğün adı makbiile; ben cat walk yapmasını, estetik hareketler etmesini beklerken o avrupa yakasındaki makbule gibi lop lop yürürdü. adıyla yaşasın güzel kızım, allah benim ömrümden alsın ona versin.
küçüğün adı cevriye; aslında başta zekiye koymuştuk ama baktık zeki falan olacağı yok bari cevriye koyalım dedik. yaramazlık yapınca da cevat diye sesleniyorum hemen anlıyor.
zidane, vegas, ornella, gucci, pati, pink
karpuz ayaz çizerimoğlu (10 yaşında,tekir, erkek)
monica ayaz braveheartoğlu (10 yaşında, sarman, dişi)
şapşik
kendisi mütemadiyen noluyor yaaa der gibi bakıyor :)
dünya tatlısı iki kedim var biri dobby diğeri de turşu :)
peynir ve yumak
edit: peynir’imi kaybettik. yeni kızım ponpon
kimyon ilk kedimdi ,ismail ben ona smile diyorum ismail ismini annem koydu.tanıdığı iri yarı bedenine rağmen korkağın teki bir komşuları varmis.bizim kedide öyle kocaman ama sinekten bile korkar garibim.boncuk boncuk gözlü bildiğiniz.dombili çok yemek düşkünü,koca kafa harbiden kocaman kafalı ,mincir sonra çirkin var komşuların çocukları koydu adini .
aslan, panter, lokum ve ninni.
çiko en büyükleri tam bir tekir erkeği,böcük ortanca kıskanç tuxedo erkek, sonuncusu ismiyle müsemma mini kız.hepsi sokaktan 1 yıl arayla çok kötü hallerdeyken buldular bizi.iyiki de bizi seçmişler.
osman, premses (evet özellikle 'm' ile), kara kızçe ve kara kızan (evet trakyalıyım).