tombul kedi mi fit kedi mi

biliyorum çok sağlıklı değil ama tombul, dombili, balık etli kedilere dayanamıyorum. çok seviyorum elimde değil.
hem dolgun gözüküp hem de fit olması mümkün. şöyle ki uzun tüylü kediler kabarık ve göz doldurucu gözükse de elinize alınca ne kadar fit olduklarını farkediyorsunuz. bunlardan sokakta da var ve diğerlerinden daha nadirler. fenotip olarak uzun tüylü ve iri pençeli oluyorlar yüzleri güzel ve çok cana yakınlar. bu arada konuşunca cevap da veriyorlar. aşığım.
tombul kedi ve o bogum bogum kollar ile gobusu ısırmak
ikisinden de var çok şükür, aralarinda secim yapamiyorum, ikisi de birbirinden lezzetli zira.
dombilicat der ki, bir dirhem et, bin ayıp örter))) ama fit olursa da başımızın tacı.
gözüme hangisi güzel geliyorsa öyle olsun, kedinin sağlığı yaşlılıkta yaşayacağı problemler falan önemli değil. ben baktığımda nasıl hoşuma gidiyor öyle görünsün. sırf bu amaçla gerekirse mamasını ölçülü koymam, niye? çünkü facebook da izlediğim videolarda hep tombik kediler var çok ilgi görüyor ve çok tatlılar. o yüzden bol keseden veriyorum tahılsız mamayı çocuklara ki onlarda tombik olsun gözüme güzel gelsin.
çok afedersiniz top gibi yuvaralanacak neredeyse kıvamında kedilere karşı koyamiyorum. ağzımin içinde sevesim geliyor. hepsini eve alıp beslemek istiyorum. zayıf olanları da sismanlatmak istiyorum ama sagliklari da bozulmasın istiyorum.
her türlüsü olur. zaten hepsi mıncırmalık oluyorlar.
sağlıklı kedi. kediler için zayıflık şişmanlık algımız oluşsun diye hazırlanmış tablolar var, göz atılabilir. kilosu sağlığı için bir engel yaratmıyorsa bence arada fark yok.
fit tabikide kedim biraz kilo aldı internetten baktım 1 tıkçık ideal üstü hemen ona göre önlemimizi aldık şişko kedi zavallı kedidir ileride birçok hastalığa yakalanabilecek kedidir
her şeyin biraz tombulu makbuldür bana göre. kedi dediğin de biraz tombul olmalı.